Om diensten op hoogst niveau te kunnen verlenen maakt onze website Blanchon gebruik van cookies. Bij bekijken van de website bent u eens met dit gebruik.     OK   Meer details
Blanchon BelgiŽ
*Betrouwbaarheid is onze natuur Persruimte

Milieu

De Groep Blanchon streeft er uiteraard naar om haar producten te ontwikkelen met respect voor de mens en het milieu. Ze volgt al meer dan 30 jaar een streng milieukwaliteitsbeleid, het innovatiebeleid is in regel met de universele waarden van duurzame ontwikkeling en ze verbindt zich ertoe om:

†††
Een minimum aan energie te gebruiken; hernieuwbare, recyclebare of ecologisch verantwoorde grondstoffen te gebruiken voor het vervaardigen van onze producten.
†††
De modernste productie- en opslagtechnieken te hanteren, die steeds innovatiever en milieuvriendelijker worden.
†††
Haar ecologische voetafdruk tijdens de levenscyclus van haar producten onder controle te houden.
††††

LOKAAL DENKEN OM DE GLOBALE KWALITEIT TE VERBETEREN

De Groep Blanchon maakt al haar producten in Frankrijk, met grondstoffen die gewonnen worden in Europa. En om het transport te beperken, zijn de verpakkingen allemaal afkomstig uit Europa.

††

KOOLSTOFBALANS: BELOONDE INSPANNINGEN !

Aan de hand van de koolstofbalans kunnen we onze CO2-uitstoot bepalen en pistes bedenken om de uitstoot van broeikasgassen te beperken. Tussen 2009 en 2011 kon de koolstofbalans van onze vestigingen in de Savoie door onze inspanningen met 22 % worden verbeterd.

De Groep Blanchon is betrokken bij heel wat "duurzame” acties en projecten. Om deze engagementen duidelijk te maken, heeft ons bedrijf dit logo ontworpen, een man en een boom samen en onlosmakelijk met elkaar verbonden in de natuur. Wij gebruiken dit logo op de documenten en producten die "representatief" zijn voor onze acties en het is een uiting van onze origineel streven naar respect voor mens en natuur.


†††
††††

†††† nhnghjggjg