Om diensten op hoogst niveau te kunnen verlenen maakt onze website Blanchon gebruik van cookies. Bij bekijken van de website bent u eens met dit gebruik.     OK   Meer details
Blanchon BelgiŽ
*Betrouwbaarheid is onze natuur Persruimte

Decoratie

GeÔnspireerd door de natuurlijke omgeving of meer eigentijdse omgevingen geeft de Groep Blanchon een nieuwe richting aan houtdecoratie.

Trendsetters !

INNOVERENDE EN GEDURFDE CREATIES

De evolutie in de sector van de decoratie en de hoge verwachtingen op het vlak van gebruiksvriendelijkheid en beschermende prestaties zetten ons voortdurend aan tot innoveren.
†††††††
Als een echt stijlbureau laat de Dienst Decoratietrends - samengesteld uit stylisten, kleurspecialisten en decorateurs - zich inspireren door de mode om collecties te creŽren die steeds beantwoorden aan de huidige smaken.
†††††


BLANCHON OVERSTIJGT DE MATERIE

Blanchon is de specialist op het vlak van parketdecoratie. Het merk biedt professionals eindeloze kleuren- en effectencombinaties die kunnen worden aangepast aan alle decoratieomgevingen.
Jaarlijks wordt 2.500.000 m≤ parket subliem afgewerkt met Blanchon-producten.


DECORATIE OP DOEK !

Om de consument te begeleiden en te helpen om van zijn interieur een zo getrouw mogelijke weerspiegeling van zijn persoonlijkheid te maken, stellen de websites van de merken Blanchon en Syntilor de trends van het moment voor.