Om diensten op hoogst niveau te kunnen verlenen maakt onze website Blanchon gebruik van cookies. Bij bekijken van de website bent u eens met dit gebruik.     OK   Meer details
Blanchon BelgiŽ
*Betrouwbaarheid is onze natuur Persruimte

Waarden

De Groep Blanchon werd opgericht in 1832 en houdt vast aan haar waarden en principes:

††
Het Respect voor de mens, dat bij Blanchon centraal staat;

• De kwaliteit waarvoor Blanchon bekend staat en die dag na dag het vertrouwen van de consumenten bevestigt;

• De Innovatie, onmisbaar om een concurrentieel voordeel te behouden;

De decoratie, een essentieel aspect van onze taak als “kleurenfabrikant” om tegemoet te komen aan de verbeelding van onze klanten;

• Het Respect voor het milieu, een even noodzakelijk als vitaal besef voor Blanchon, dat door de groep al werd gehanteerd nog voor duurzame ontwikkeling een naam gaf aan het initiatief van de methode van de Groep.

Onze sterke punten? Een activiteit die een perfect evenwicht houdt tussen de industrie, de bouw en de doe-het-zelfmarkt. En dan is er nog het innovatieve vermogen, zoals blijkt uit de regelmatige indiening van octrooien en waardoor we nu al meer dan 30 jaar meer dan 30 % van onze omzet realiseren met producten die nog geen drie jaar oud zijn.

Ons streven ? Een voortrekkersrol vervullen, met de bezetenheid van de klantendienst en een volledig ecologische en op de burgers gerichte attitude die niet alleen bij woorden blijft, maar wordt geÔllustreerd door een concrete handelswijze.

Denis Reyes – Directievoorzitter
Louis-Philippe Reynaud – Directeur-generaal

Groep Blanchon corporate video
Kwaliteit, Innovatie, Decoratie, Milieu.

Denis Reyes, Louis-Philippe Reynaud